Translate

dinsdag 3 december 2013

Gaat Bram Moszkowicz Patricia Paay opvolgen?

Ex-advocaat Bram Moszkowicz is genomineerd voor de Loden Leeuw 2013. Dat is de prijs voor de meest irritante bekende Nederlander. Hij treedt op in een commercial van Robijn. Dat maakte het programma Radar van de TROS  gisteravond bekend.


Meest irritante BN-ers
Vier andere BN'ers zijn ook genomineerd: Sylvie Meis (Hunkemöller), Maarten van der Weijden (Menzis), Voetbaltrainer Ronald Koeman (Hak) en Ali B (T-Mobile).

Irritantste commercials
Vijf spotjes kunnen de Loden Leeuw voor de irritantste commercial winnen: de boerende kater van yoghurtdrank Yogi, de vechtende vrouwen van webwinkel Bonprix, het blaffende hondje van Volkswagen, de nasynchronisatie van Vanish Oxi Action en de reclame van Dubbelfrisss waarin een smachtende jongen in een bus aan de noodrem trekt om het meisje tegenover hem te versieren.

Stemmen
Radar maakt in de uitzending van maandag 16 december a.s. bekend wie de uiteindelijke winnaars zijn. Tot die tijd kunt u uw stem uitbrengen.

Vorig jaar
De irritantste reclame-BN'er van 2012 was Patricia Paay (Staatsloterij Miljoenenspel). De irritantste commercial ging vorig jaar naar internetwinkel Zalando, voor de gillende vrouwen in zijn reclamespotjes.

Bekijk de reclame van Moszkowicz
* Robijn doet de was bij Bram Moszkowicz
Breng uw stem uit
* Loden Leeuw 2013

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.