Translate

woensdag 11 februari 2015

Leuke reclamefilmpjes met dieren: Google's Android en Budweiser

Dieren in reclamefilmpjes blijven het goed doen. Of u nu direct een link legt met bv. een mobiel besturingssysteem, is zeer de vraag. Maar leuk is het wel, het nieuwste reclamefilmpje van Google's Android, dat de nieuwe slogan 'Be Together, Not the Same' moet uitbeelden.


Dierencombinaties
U ziet enkele minder voor de hand liggende dierencombinaties in deze reclame, zoals een hond en een aap (zie foto), een kat en kuikentjes, een hond en een dolfijn en een schaap en een olifant. Met de slogal 'Be Together, Not the Same', verwijst Google trouwens op niet al te subtiele wijze naar de uniformiteit bij concurrent Apple, die dan schril moet afsteken tegen het uitgebreide gamma aan Android-telefoons.

Schattig
Dat reclame met schattige dieren werkt, bewees trouwens ook bierproducent Budweiser vorige week nog eens. Het filmpje 'Lost Dog', de opvolger van het immens populaire 'Puppy Love' van vorig jaar, met in de hoofdrol de puppy en het boerenpaard, haalde tijdens de reclame van van de Super Bowl het meeste kijkers en de beste rating van allemaal.

Bekijk
* Android: Friends Furever
* Budweiser Super Bowl Commercial “Lost Dog” | Budweiser #BestBuds
* Budweiser Clydesdale Puppy Love Super Bowl 2014 Commercial

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.