Translate

dinsdag 24 maart 2015

Vier moppen

 


Een man rijdt in zijn auto op de snelweg. Hij besluit om eventjes op een parkeerplaats te stoppen om wat uit te rusten. Hij gaat bij de eerste parkeerplaats van de weg af en parkeert zijn auto. De plaats die hij gekozen heeft, ligt jammer genoeg langs een veelgebruikt joggingpaadje. Hij staat nog maar 5 minuten geparkeerd of er komt een jogger van het paadje af, tikt op zijn raampje en vraagt: "Meneer, weet u misschien hoe laat het is?" De man kijkt op zijn horloge en zegt: "Kwart na acht." De jogger loopt verder en de man zet zich opnieuw gemakkelijk.
Na 5 minuten tikt er weer iemand op zijn raampje en ook hij vraagt hoe laat het is. "Twintig over acht", zegt de man enigszins verveeld. De jogger bedankt hem en loopt verder.
De man wil zich opnieuw comfortabel nestelen, maar ziet dan dat er meerdere joggers lopen en beseft dat het niet lang gaat duren voor hij wéér gestoord gaat worden. Dus pakt hij een stuk papier en schrijft er met vette letters op: "Ik weet NIET hoe laat het is!" Hij plakt het papiertje tegen zijn raampje en laat zich opnieuw lekker onderuit zakken. Als hij bijna is ingedommeld, tikt er wéér een jogger op het raam en zegt: "Meneer, het is half negen."
 
 
Doktersassistente: 'Dokter, ik heb mijnheer Debel aan de telefoon. Hij zegt dat zijn vrouw een blindedarmontsteking heeft'. De dokter schudt misprijzend het hoofd: 'Dat kan niet. Hij is vorig jaar operatief verwijderd. Hebt u al eens iemand ontmoet met een tweede appendix?' De assistente: 'Hebt u al eens iemand ontmoet met een tweede vrouw?''

Op een morgen doet de pastoor de deur van zijn kerk open en vindt daar .. een dode ezel.
 Hij weet niet goed wat te doen en belt dan maar de burgemeester met het verzoek om het dier te laten weghalen.

 'Los uw problemen zelf op', zegt de burgemeester, die feitelijk een gloeiende hekel aan de pastoor heeft.  'Per slot van rekening is het uw taak de doden te begraven!'
 'Daarom bel ik u juist op', zegt de pastoor. 'Volgens het reglement moet ik eerst de familie raadplegen!'


De juffrouw op school vraagt aan Marietje wat ze later wil worden. “Ik wil later mannequin worden", zegt Marietje. “Maar als je daar nou te lelijk voor bent?”, vraagt de juffrouw. Zegt het meisje: “Dan kan ik altijd nog schooljuf worden.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.