Translate

zondag 19 maart 2017

Kinderen stormen binnen tijdens BBC-interview

U mag het niet missen: het BBC-interview met professor Robert Kelly waarbij plotseling zijn kinderen het bureau van papa binnenstormen. Tot groot vermaak van vele kijkers.


Het filmpje blijft overal opduiken. De Aziatische vrouw, die de kinderen snel bijeen trachtte te graaien, was volgens velen een huishoudhulp, een nanny. Zelf was dat ook mijn eerste gedachte. Niet dus. Het ging om Jung-a Kim, de vrouw van de professor.

Stressvol
Daarom kwamen ze later alle vier (man, vrouw en de twee beweeglijke kinderen) nog eens landurig in beeld tijdens een uitgebreid interview op BBC. Daarin vertelden professor Kelly en zijn vrouw hoe het nu met hen gaat. ‘Het was wel een beetje stressvol, maar nu zijn we helemaal okay. We waren wel even ongerust dat BBC ons nu nooit meer zou bellen en dat we onze professionele relatie met jullie door één open deur om zeep hadden geholpen.’

Parodiefilmpje
Inmiddels is er ook een parodiefilmpje verschenen. Het Nieuw-Zeelandse comedyprogramma Jono en Ben vroeg zich af hoe een vrouw zou reageren. U ziet het antwoord: ze neemt de kleuter op de schoot en geeft de peuter een speeltje. En er is meer: ze haalt ondertussen ook nog de kip uit de oven, maakt het toilet schoon en ontmantelt zelfs een bom. Klasse!

Bekijk
* Children interrupt BBC News interview - BBC News 
Prof Robert Kelly is back & this time his wife & children are meant to be in shot! BBC News
Woman interrupted during BBC interview

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.