Translate

woensdag 21 december 2011

Fidel Castro springlevend

Dictators worden aan de kant gezet - zie de gebeurtenissen in de Arabische wereld. Of ze sterven - zie de dood afgelopen maandag van stalinist  Kim Jong-il van Noord-Korea. Maar de dictators in Cuba, Fidel en broer Raúl  Castro, blijven leven én aan de macht.  


Van broer op broer
Op 1 augustus 2006 heeft de legendarische Cubaanse dictator Fidel Castro vanwege ziekte weliswaar zijn bevoegdheden moeten overdragen, maar hij heeft dat wel kien gedaan door de macht af te staan aan zijn broer Raúl. Fidel leed, naar later bleek, aan inwendige bloedingen en is aan zijn darmen geopereerd.

Springlevend
De Cubaanse officiële media laten niet na om periodiek te berichten, dat het nog wel degelijk goed gaat met de gezondheid van kameraad Fidel. Het beeld van zijn onaantastbaarheid is recent nog eens bevestigd door het Guinness Book of Records. Hij heeft, aldus een Yahoo-blog en Radio Habana Cuba, het grootste aantal moordpogingen tegen zijn persoon meegemaakt. Voornamelijk uiteraard gepleegd door de CIA. Koefnoen toont met beelden aan, dat Fidel inderdaad nog springlevend is.

Linken
* Fidel is nog springlevend
* Alles over Cuba, steeds met het laatste nieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .