Translate

zondag 22 juli 2012

Hond Pudsey wint Britain's Got Talent 2012

Ashleigh Butler en haar hond Pudsey zijn uiteindelijk winnaar geworden van de talentenjacht Britain’s Got Talent 2012. De tiener en haar hond zijn een nationale sensatie.


Nieuwe halsband en mand
Aan The Daily Mail legde Ashley uit hoe ze de £ 500.000 aan prijzengeld gaat besteden. “Allereerst zal ik Pudsey een nieuw halsband kopen en een mooie mand.”

Wonder
Jurylid Simon Cowell heeft een zwak voor honden en was erg onder de indruk van Pudsey. "Ik ben gek op jullie", zei hij tegen Ashleigh en Pudsey. "Tijdens de shows werden jullie beter en beter. Wat jullie in zo'n korte tijd hebben laten zien is een wonder." De kijkers thuis waren het met het jurylid eens en stemden massaal op het vrolijke duo.

Jonathan Antoine en Charlotte Jaconelli
Het tweetal wist de favorieten Jonathan Antoine en Charlotte Jaconelli te verslaan. Het operaduo was de gedoodverfde winnaar en de forse Jonathan werd zelfs vergeleken met Susan Boyle. Toch waren Ashleigh en Pudsey de nachtegaaltjes de baas.

Protest
In het Verenigd koninkrijk waren zoals gebruikelijk ook een aantal mensen niet blij met de deelname van hond Pudsey. Sommige vonden het een vorm van dierenmishandeling en vonden dat honden hiervoor niet gebruikt mogen worden.

Bekijk!
Ashleigh and Pudsey - Britain's Got Talent 2012 Final - UK version

Bekijk en beluister ook!
Zwaarlijvige Jonathan Antoine nieuwe Susan Boyle of Paul Potts?
* Het eerste optreden van Pudsey

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.