Translate

donderdag 1 november 2012

Extra uitzending 'Opgelicht' over heren M.R. en D.S.

Naar wij uit bepaalde bron hebben vernomen, gaat het bekende Tros-programma 'Opgelicht' een extra uitzending wijden aan de praktijken van de in Nederland inmiddels zeer beruchte heren M.R. en D.S.

D.S. (links) en M.R. (rechts)
Alleen stofzuigers
Deze twee hebben hun kiezers een flink aantal beloftes gedaan, die ze vervolgens nu niet nakomen, zo beweren verschillende klagers. M.R. beloofde de hardwerkende Nederlander vlak voor de recente verkiezingen niet minder dan 1.000 euro per persoon, maar deelde deze week mee, dat die hardwerkende Nederlander juist 1.000 euro moet inleveren. Ook van de beloofde topprioriteit van de hypotheekrenteaftrek blijft niets over, aldus andere klagers. Een derde groep klagers wijst op de forse stijgingen van de zorgpremies voor bepaalde groepen Nederlanders, waarvoor R. juist beloofd had te zullen opkomen. In de uitzending zal R. ook zelf aan het woord komen. Hij zegt daarbij o.a.: 'Alleen op stofzuigers krijg je absolute garantie'.

Sociaal tot Lobith
Bij de heer D.S. bleek het woord 'sociaal' voor de laagstbetaalden, slechts tot aan Lobith te gelden en wordt een bedrag van 1 miljard (!) euro aan de armsten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika ontroofd, zo klagen verschillende nazaten van de baanbrekende PvdA-econooom Jan Tinbergen. De door S. beoogde vice-premier Lodewijk Asscher vond Rutte nog niet zo lang geleden een 'rechtse corpsbal', maar gaat nu met hem samenwerken, aldus weer anderen. 'Opgelicht' vraagt zich in de uitzending af, wat er moet gebeuren met deze twee heren.

LuckyTV
LuckyTV, bekend van Vara's De Wereld Draait Door, heeft inmiddels ook al enkele filmpjes gemaakt over de twee heren. Hier volgen ze:

Bekijk
* Korte verklaring M.R. en D.S.
* Passie M.R. en D.S.

Bekijk ook
* Bedreiging van Nederland en oneerlijk delen werken samen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.