Translate

zaterdag 2 juni 2018

Dansgroep maakt grootse indruk op jury ‘America’s Got Talent’

Het nieuwe seizoen van ‘America’s Got Talent’ is gestart met een knaller. Presentatrice Tyra Banks haalde haar Golden Buzzer te voorschijn voor dansgroep Zurcaroh, een collectief van jongeren dat ‘geen enkele danser weigert’, maar alsnog de beste prestatie van het seizoen neerzette. 


De dansgroep uit Oostenrijk ziet het groots. Vorig jaar wonnen ze nog ‘France’s Got Talent’, met een prachtige choreografie op een nummer uit Disneyfilm ‘Moana’. Nu probeert Zurcaroh het ook op Amerikaanse bodem.

Fenomenaal
Met hun verbazende stunts en synchrone danspasjes schopten ze zich alvast rechtstreeks een weg naar de finale, dankzij de Golden Buzzer van Banks. Niet alleen zij, maar ook de volledige jury was onder de indruk. “Dit was fenomenaal”, klonk het over de hele lijn.
Opvallend, want de groep laat iedereen toe die met hen wil meedansen, of het nu ervaren dansers zijn of niet. “Ik heb mijn groepsleden verteld dat deze dansgroep hun leven kon veranderen, ik denk dat dat nu net gebeurd is”, besluit een emotionele oprichter en choreograaf Peterson da Cruz Hora aan het einde van de show.

Bekijk

* Zurcaroh: Golden Buzzer Worthy Aerial Dance Group Impresses Tyra Banks - America's Got Talent 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.