Translate

woensdag 8 december 2021

De lekkerste speculaas van Nederland!

De winnaars van de Beko Speculaaskeuringen 2021 zijn bekend. In Meppel beoordeelde een vak- en een consumentenjury alle 298 inzendingen.

Ze wezen de winnaars aan in de categorieën speculaasjes met en zonder amandelen en gevulde speculaas. De drie bakkers met het hoogste cijfer voor ingeleverde speculaasproducten per categorie mogen zich 'De beste speculaasbakkers van Nederland 2021' noemen.

Bakkers uit Barneveld, Zeist en Rhenen
In de categorie speculaasjes zonder amandelen is dit Echte Bakker van der Veer uit Barneveld. Hij prolongeert de titel, want in 2020 behaalde hij ook de hoogste score. In 2021 kreeg hij van de vakjury een 8,35 voor zijn speculaasjes zonder amandelen en een 7,75 van de consumentenjury, waarmee de eindscore 8,05 was.

Bakkerij van Barneveld uit Zeist behaalde de hoogste score in de categorie speculaasjes met amandelen. Van Barneveld kreeg van de vakjury een 7,43 voor zijn speculaasjes met amandelen en een 8,10 van de consumentenjury, waarmee de eindscore 7,76 was.

En tot slot kreeg Bakery-Art uit Rhenen de hoogste score in de categorie gevulde speculaas. Bakery-Art kreeg van de vakjury een 7,80 voor de gevulde speculaas en een 7,95 van de consumentenjury, waarmee de eindscore 7,88 was.

Meer informatie:
* Bekijk ook de provinciewinnaars!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .