Translate

maandag 12 december 2022

“Maak van uw kruis geen punt, kom naar Het Kruispunt”

De slogan “Maak van uw kruis geen punt, kom naar Het Kruispunt,” is verkozen tot de slechtste slogan van 2022. De leus van Mycosan, “Voetschimmel? Steek je middelteen op!” is op de tweede plaats geëindigd. Visspeciaalzaak Van Vis heeft de derde plaats weten te bemachtigen met de slogan: “Er vis er een jarig hoera hoera!”. De winnaar ontvangt binnenkort de Blauwe Tegel.

De verkiezing voor de slechtste slogan vond dit jaar voor de elfde keer plaats. Van 1 tot en met 8 december 2022 konden mensen hun stem uitbrengen. In totaal brachten 4.893 stemmers 8.613 stemmen uit. De slogan van Het Kruispunt wist uiteindelijk de eerste plaats in de wacht te slepen.

Het Kruispunt: we wilden taboe doorbreken
Het Kruispunt is een multidisciplinair zorgcentrum voor mensen met bekkenproblematiek, zoals bekkenbodemproblemen, buikpijnklachten en onderrugklachten die veroorzaakt kunnen worden vanuit de bekken. 

Het is een onderwerp waar mensen liever niet over praten, signaleerde Het Kruispunt. Met deze slogan wil het zorgcentrum een taboe doorbreken en het onderwerp meer bespreekbaar maken.

Heb je last van bekkenproblematiek, dan kan de fysiotherapeut helpen, zo raadt het zorgcentrum aan. Ze hebben vestigingen in Heemskerk, Alkmaar, Vechtstreek (Maarssen) en Vijfheerenlanden (Hoef en Haag). 

Link
* Het Kruispunt

Bron: Kassa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .