Translate

donderdag 22 december 2022

Wat is de leukste kerstreclame van dit jaar?

In december zijn er altijd allerlei kerstreclames op tv te zien. Emotionele, grappige of herkenbare. Wat zijn de opvallendste reclames van 2022? Seniorweb heeft er zeven geselecteerd en gekwalificeerd. 

Welke spreekt u het meeste aan? 

1. Staatloterij (emotioneel)

In de reclame van de Staatsloterij gaat een man naar zijn vader in het verzorgingstehuis. Hij vertelt zijn vader dat ze samen op reis gaan. De reclame laat allemaal mooie beelden van de reis zien. U zou verwachten dat de zoon de reis betaalt doordat hij de Staatsloterij heeft gewonnen, maar niets is minder waar…

* Staatsloterij | Wacht niet tot geluk je overkomt | Oudejaarstrekking 2022

2. PLUS (emotioneel)

De reclame van de PLUS is een flinke tranentrekker. De reclame gaat over een gezin waar de vader is overleden. De moeder van het gezin vindt een nieuwe man, maar haar oudste zoon heeft het hier moeilijk mee. Hij zit niet goed in zijn vel en er zijn thuis flinke ruzies.

* PLUS kerstcommercial 2022 – goed eten is samen eten

3. Lidl (emotioneel)

Ook in de reclame van de Lidl lijkt er een botsing in de familie te zijn. Een man durft zijn ouders niet te vertellen dat hij een relatie heeft met een man. Daarom neemt hij zijn partner niet mee met de kerst. Maar een kerstreclame zou geen kerstreclame zijn als het allemaal toch nog goed afloopt.

* Luxe voor iedereen, met 500 feestelijke producten van Delicieux!

4. Kruidvat (grappig)

In deze reclame spelen slimme kinderen de hoofdrol. Ze zijn op de kinderboerderij en moeten naar huis. Een medewerker van de kinderboerderij maakt een grapje. Hierdoor denken de kinderen dat het konijn met kerst wordt opgegeten. Daarom bedenken ze een plan.

* Kruidvat Kerst commercial 2022 – Iedereen verdient een mooie kerst!

5. Bol.com (grappig)

De reclame van Bol.com is een grappige reclame, die misschien wel herkenbaar is. U weet dat een geliefde iets heel graag wil hebben en gaat hard op zoek naar dat cadeau. Maar help! Het blijkt dat er heel veel producten op lijken. Welk cadeau is nou perfect?

* bol.com - De winkel van kerststerren

6. Albert Heijn (grappig)

De reclame laat de fantasie van een jong kind zien. Oma leest een boek voor en het kind beeldt alle familieleden op een andere manier in. Oma verandert in de kerstman en de moeder in een koekje. De kleine hond wordt zelfs een rendier.

* Albert Heijn: Kerstreclame – met elkaar wordt het magisch

7. Aldi (herkenbaar)

We sluiten af met een reclame vol van herkenbare kerstsituaties. Hij is anders dan de andere reclames. Op de achtergrond klinkt een nummer over dingen die passen bij kerst. Zoals het hopen op een witte kerst en de kerstlichtjes die het niet blijken te doen. Over geliefdes die er niet meer zijn en stress voor het koken van het kerstdiner. De boodschap uit deze reclames is dat de kerst nergens perfect gaat.

* ALDI - Net zo helemaal kerst maar dan goedkoper

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .