Translate

dinsdag 8 mei 2018

Zeeuws-Vlaanderen decor thrillerserie op televisie

Na de prachtige film Weg van jou speelt Zeeuws-Vlaanderen opnieuw een hoofdrol, deze keer in de nieuwe televisieserie Grenslanders. Een nieuwe thrillerreeks van AVROTROS en de Belgische omroep VRT.Vandaag waren we getuige van opnames van de film in de duinen bij de vuurtoren van Breskens. Het was de tweede dag van opnames daar. Morgen is de laatste opnamedag op die plek. Ook elders in Breskens zijn opnames gemaakt. De serie is uiteindelijk volgend jaar te zien op NPO 3 en de Belgische zender Eén.

Cast
De cast bestaat zowel uit Belgische als Nederlandse acteurs. Zo spelen onder andere Jasmine Sendar, Fedja van Huêt, Monic Hendrickx en Frank Lammers een rol in de serie. Ook de Vlaamse acteurs Koen De Bouw en Ingrid De Vos maken deel uit van de cast.

Geheimen in de polders tussen Vlaanderen en Nederland
In de serie Grenslanders wordt een zwaar getraumatiseerd meisje van Afrikaanse afkomst aangetroffen in de polders van het Grensland tussen Vlaanderen en Nederland. De Rotterdamse rechercheur Tara (Jasmine Sendar) en de Antwerpse psychiater (Koen De Bouw) proberen te achterhalen wat er met haar gebeurd is. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland en de mensen die er wonen meer geheimen verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden. Er blijkt sprake van mensensmokkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.