Translate

zondag 8 juli 2018

Weggelopen poes na 17 jaar weer thuis

Na een vermissing van bijna 17 jaar is een man uit Almere herenigd met zijn weggelopen poes Lollypop. Ze werd dit weekend thuisgebracht door medewerkers van de dierenambulance.


Die hadden haar gevonden in Weesp. "En dankzij de chip wisten ze waar ze thuishoorde."

Verdringing
Volgens eigenaar Eric de Hont maakt zijn poes een gezonde indruk ondanks haar hoge leeftijd. Hij denkt dan ook niet dat ze al die jaren op straat heeft geleefd. "Er heeft blijkbaar iemand goed voor haar gezorgd. Alleen is die persoon blijkbaar niet met Lollypop naar de dierenarts geweest, want dan was via de chip wel duidelijk geworden dat ze in Almere thuishoort", zegt hij tegen Omroep Flevoland.
Lollypop ging ervandoor nadat De Hont twee nieuwe poezen in huis nam. "Het was haar huis niet meer." Een geval van verdringing dus.

Lollypop in quarantaine
Of Lollypop nu wel kan aarden in Almere is nog maar de vraag, want ook nu heeft De Hont andere poezen in huis. Voorlopig zit Lollypop opgesloten in de badkamer. "Ze zit daar even in quarantaine omdat ze wel het een en ander mankeert en waarschijnlijk ook vloeien heeft. Daarna moeten we maar zien."

Bron: RTL-Nieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst.