Translate

donderdag 21 september 2023

Ze liggen er al jaren!

We publiceerden onderstaande foto al op onze blog van 29 juni 2020. Ruim drie jaar geleden. En blijken onze tijd dus ver vooruit. Want nu pas hebben 'de media' het ontdekt.  

Het gaat om een straat in Doorn. Wie door de straat rijdt, moet even twee keer kijken. En ziet dan, dat de zonnepanelen van drie verschillende huizen aan de Klaproos samen één woord vormen. 

Stroom van reacties
Een recent artikel in het dagblad AD en een item op TV in WNL leverde een stroom aan reacties op. De 'social media' volgden. De straat in Doorn ging ineens - zoals dat dan in mediatermen heet - 'viral'. Terwijl de bewoners er uiteraard allang niet meer van opkijken. 

Aanstootgevend
Het leggen van de panelen op deze manier op de drie verschillende huizen is destijds per toeval zo gebeurd. Aanstootgevend? Niemand vond het. Integendeel, toch wel grappig dat het onbedoeld zo ontstaan is. Maar nu is het een dankbaar onderwerp voor discussie in de media en voor omroepen, die hun praatprogramma's toch ook maar moeten vullen. En voor reacties van mensen, die blijkbaar niets anders te doen hebben. Leuk toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .