Translate

woensdag 5 mei 2021

Nieuwe kunstenaar (JesseP) ontdekt!

Vandaag heb ik een nieuwe kunstenaar ontdekt. Het is mijn kleinzoon Jesse. Binnenkort wordt hij 8 jaar. Hieronder ziet u zijn meest recente unieke kunstwerk. 


Jesse heeft zich laten inspireren door de surrealistische Catalaanse kunstenaar Juan Miro en diens Catalaanse landschappen.

Drie groten
Joan Miró wordt naast Picasso en Dalí beschouwd als een van de grote drie van de Spaanse 20ste-eeuwse moderne kunst. Joan Miró (Barcelona, 20 april 1893 – Palma, 25 december 1983) was niet alleen kunstschilder, maar ook beeldhouwer, graficus en keramist. Hij wordt gezien als een van de grootste surrealisten.

Voetspoor
Mijn kleinzoon treedt dus nu in diens voetsporen. Afdrukken van het originele schilderstuk zijn beschikbaar op kaarten, spellen, broodtrommels, een gymtas, mokken, placemats, muismatten, schrijfwaren, wandversieringen en stickervellen. Daarvoor heeft Jesse een aparte Museumwinkel geopend. Let op: ze zijn wel slechts kort en tijdelijk verkrijgbaar.  De webshop sluit vrijdag 14 mei 2021. Dus wees er snel bij voor een unieke JesseP!

Museumwinkel
* Museumwinkel JesseP voor bestellingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .