Translate

zondag 30 april 2023

Libelle informeert ons over scheten laten in een relatie

De nieuwsbrief van het damesblad Libelle bevatte deze week een opmerkelijk bericht. Het ging over 'scheten laten in een relatie'. Een gevoelig onderwerp, maar Libelle schrikt er niet voor terug. En wij daarom ook niet. 



Belangrijkste conclusie van de geraadpleegde relatietherapeut is, dat het vrijelijk kunnen winderen  betekent, dat zo'n relatie goed is. Trouwens, "uit onderzoek is gebleken dat vier op de tien vrouwen binnen een half jaar zonder schaamte scheten laat in het bijzijn van haar partner.”

Voordelen
Libelle somt een groot aantal voordelen op van het scheten laten. Susanne, de relatietherapeut, zet ze op een rijtje. We citeren. 

  • Je durft jezelf te zijn. Mensen denken misschien dat naakt zijn bij je partner het meest kwetsbaar is wat je kunt zijn, maar dat is niet het geval. Nope, de lucht uit je darmen via je anus laten ontsnappen maakt je nog veel kwetsbaarder. Het feit dat jij compleet jezelf durft te zijn, geeft aan dat je veel verder komt in je relatie.
  • Je schaamt je niet. Niets is zo aantrekkelijk als een volwassen vrouw. Hoewel we allemaal onze onzekerheden hebben, is dit iets waarvoor jij je in ieder geval niet hoeft te schamen. Zelfs niet als je een stinkscheet laat na het gourmetten of barbecueën.
  • Je kunt overal over praten met je partner. Grote kans dat jullie praten over scheten laten en misschien zelfs poep-en-pies humor hebben. Dit betekent dat je overal over kunt praten met je geliefde. En zeg eens eerlijk, dat is toch waarnaar je streeft in je relatie?
  • Je weet hoe dan ook dat je aantrekkelijk bent. In je relatie zie, hoor en ruik je elkaar op je best, maar ook op je slechtst. Het feit dat jullie scheten laten en elkaar niet verlaten, betekent dat jullie elkaar hoe dan ook aantrekkelijk blijven vinden. Echte liefde, als je het ons vraagt.
  • Je hebt een beter seksleven. We raden je niet per se aan om seks en scheten te combineren, maar los daarvan schijn je dus wel een beter seksleven te hebben als je ze op andere momenten gewoon laat gaan. Niet geheel onbelangrijk als je van plan bent om een serieuze, langdurige relatie met elkaar te hebben.

Met mate
Aan het slot van het artikel wordt overigens wel opgeroepen 'het niet te overdrijven'. Dus alles wel met mate graag!

Lees het volledige artikel:
* Scheten laten in een relatie: dít is wanneer het ‘kan’ volgens een expert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .