Translate

donderdag 31 oktober 2019

Met Alle bankjes zit je goed in de natuur

De herfstkleuren in de natuur zijn nu op zijn mooist. Dus tijd om te wandelen of te fietsen. En om tussentijds even te rusten op een bankje.



Maar waar staan deze mooie bankjes? En is het eentje zonder rugleuning, met rugleuning of is het een bankje in de vorm van een picknicktafel?

Meer dan 100.0000
Met de app Alle bankjes vindt u altijd wel een bankje of picknicktafel in de buurt. U vindt gemakkelijk een van de ruim 100.000 bankjes, picknickplaatsen of andere rustpunten in heel Nederland. U kunt de bankjes op een kaart zien, of een lijst bekijken met alles binnen 5 kilometer van uw huidige locatie. Met de app kunt u ook nieuwe of verdwenen bankjes melden. Hierdoor wordt de lijst met bankjes voortdurend bijgewerkt.

Android
De app Alle bankjes is gratis voor Android-telefoons; hij is niet beschikbaar op de iPhone. De app gebruikt de internetverbinding. Hij werk dus alleen als mobiel internet op de telefoon aanstaat of er een wifi-verbinding actief is. Dit laatste komt echter niet veel voor in de vrije natuur, hooguit direct naast horeca of een bezoekerscentrum met gratis internet. Dus uw mobiele internet aan...!

1 opmerking:

  1. De app geeft inderdaad alle bankjes aan. Maar het is erg onduidelijk hoever het nog lopen is naar je bankje. Je kunt geen afstand meten. En om er achter te komen welke kant je op zou moeten lopen naar je bankje is een uitdaging. Dat maakt deze app wat minder gebruiksvriendelijk. Je moet regelmatig op het ikoon klikken om te weten waar je bent. En soms beweegt het ikoon niet mee met de lopen. Heel goed idee. Maar de app behoeft echt nog wel wat verbetering.

    BeantwoordenVerwijderen

Geef uw reactie! Alle reacties worden na een beoordeling geplaatst. Anonieme berichten worden niet geplaatst. .